Cuatricromia, la botiga de roba per a totes les edats

c. Salvador Espriu, 38 - local 2 - Tel. 626 82 45 34

Des de l’abril d’aquest any Mollet disposa d’una nova botiga de roba: Cuatricromia. L’establiment està regentat pel Toni, un emprenedor molletà que ha volgut obrir el seu propi negoci a la ciutat. “Estic molt satisfet de l’acolliment que hem rebut durant els primers mesos”, explica en Toni. “La gent que ha vingut a visitar-nos hi torna perquè aquí troben roba de qualitat a uns preus immillorables”.

 


Cuatricromia és un establiment que ofereix roba infantil, per a adolescents i per a adults, tant per a homes com per a dones. A l’establiment podràs trobar roba de temporada, de diversos estils diferents i sempre a un preu molt competitiu. A més, a Cuatricromia disposen d’un ampli catàleg de talles grans. “Aquí a l’establiment tenim alguns models però oferim als clients el nostre catàleg perquè puguin escollir entre moltes d’altres peces. Nosaltres les encarreguem i en una setmana com a màxim arriben a la botiga”, explica en Toni.

 


Visita’ls i comprova la gran varietat de peces de roba de les que disposen sempre a preus assequibles per a totes les butxaques.

Edicions locals