Carnisseria Jaume’s, totes les varietats

Av. de Caldes, 48 - Tel. 93 179 60 88

Després de quasi quaranta anys treballant de carnisser, en Jaume ha decidit emprendre el seu propi negoci a la ciutat i el mes de setembre va obrir la Carnisseria Jaume’s. La seva àmplia trajectòria en el sector li ha permès conèixer a desenes de productors i els millors indrets per adquirir les carns. Així, en Jaume contacta directament amb proveïdors de Burgos per comprar, per exemple, la carn de poltre, bou o els entrecots. “És difícil trobar llocs on matin femelles petites, que tenen una carn molt més tendra que el mascle, i a Burgos ho fan”, explica en Jaume. Un altre exemple és la vedella, que la porten directament des de Girona, o el ‘lechazo’ i el ‘cochinillo’, productes provinents de la Ribera del Duero.

 


A la Carnisseria Jaume’s també disposen d’altres varietats de carn, d’embotits i de productes elaborats per ells com, per exemple, els llibrets, els pinxos (adobats amb una salsa preparada a l’establiment), empanades o cruixents de formatge amb pollastre, entre d’altres varietats. A l’establiment també realitzen croquetes casolanes de rostit, pollastre i botifarra negra amb poma. A més, també podràs escollir entre la vintena d’hamburgueses de les que disposen, entre les que destaquen la de pebrot, formatge sec i ceba fregida; la de botifarra negra amb ceba; la de calçots i salsa romesco; o la  d’escalivada i formatge de cabra; entre d’altres.

 


A la Carnisseria Jaume’s també preparen lots de productes amb algun obsequi pel client. L’oferta que tenen ara són dos quilos de carn per 20 euros, on s’inclou mig quilo de llibrets, mig quilo de bistec, mig quilo d’hamburgueses i mig quilo d’ales de pollastre, i et fan l’obsequi d’una dotzena d’ous. Visita’ls i comprova la qualitat dels seus productes.

 

Edicions locals