Les alumnes molletanes més destacades de la Selectivitat

Dilluns l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, i el regidor de Joventut, Raúl Broto, rebien a les alumnes que millor nota han obtingut en les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) dels quatre instituts molletans.

Dilluns al matí les alumnes que millor nota han tret a les PAU dels diversos centres de secundària de la ciutat eren rebudes a l’Ajuntament per l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, i el regidor de Joventut, Raúl Broto. “Volem reconèixer la tasca que heu realitzat, fer-vos entrega d’un obsequi i enviar el missatge a la ciutadania que les fites no venen soles sinó que darrera hi ha treball i constància”, explicava Monràs a les joves molletanes.

 


La Marta Mendoza, de l’Escola Sant Gervasi (9,3); l’Àngela Pelissou, de l’Institut Vicenç Plantada (9,25); l’Alba López, de l’Institut Gallecs (8,2); i la Paula Javierre, de l’Institut Mollet (8,15) són les alumnes molletanes que millor nota han obtingut a les PAU de cada centre i totes elles iniciaran estudis universitaris l’any vinent.

 


Durant l’acte de recepció Monràs ha entregat a les joves una bossa amb obsequis institucionals, publicacions rellevants de la ciutat, un val de la botiga Abacus i vals per anar a la piscina de Ca n’Arimon i per visitar el Museu Abelló. En finalitzar la recepció de les alumnes, Monràs les encoratjava a “continuar treballant amb constància i esforç per aconseguir tots els vostres objectius”.

 

Edicions locals