Salvador Rovirosa substituirà Lluís Martínez en el càrrec de Síndic Personer de Mollet

El farmacèutic serà el quart Síndic que té la ciutat des de la recuperació d'aquesta figura l'any 2003

Societat

Salvador Rovirosa substituirà Lluís Martínez en el càrrec de Síndic Personer de Mollet
Salvador Rovirosa substituirà Lluís Martínez en el càrrec de Síndic Personer de Mollet

Després que el passat dia 8 de febrer, Lluís Martínez tanqués el seu mandat de cinc anys com a defensor del poble molletà, el farmacèutic Salvador Rovirosa n'agafarà el relleu i es convertirà en el nou Síndic Personer de Mollet durant els pròxims cinc anys. El seu nomenament es va aprovar aquest dilluns en el ple municipal. Rovirosa serà el quart Síndic que té la ciutat des de la recuperació d'aquesta figura l'any 2003.

Durant la seva presentació en el ple, l'alcalde, Josep Monràs, va destacar la seva vinculació a la ciutat des de diversos àmbits, entre ells el social, l'esportiu i el comercial. Salvador Rovirosa regenta des del 1985 la Farmàcia Rovirosa, una de les més antigues de la ciutat, propietat de la seva família des del 1959.

Monràs també va agrair a tots els portaveus municipals "la voluntat de fer aquesta elecció de la manera més consensuada i ràpida possible per no quedar-nos sense aquesta figura a la nostra ciutat".

Des d'Ara Mollet ERC MES, Oriol López, donava la benvinguda al nou Síndic de qui destacava el "tarannà positiu" per fer aquesta tasca. En la seva intervenció, López va reclamar, novament, una nova redacció del reglament del Síndic: "El procés de tria del nou Síndic està marcat per la no redacció del nou reglament que creiem que s'hauria d'haver fet", deia López i afegia: "Creiem que la possibilita de no repetir en el càrrec, així com la no remuneració de la feina que es fa impossibiliten que es pugui triar una dona en aquest càrrec".

Per la seva part, la portaveu de Mollet en Comú, Marina Escribano, oferia a Rovirosa "tota la predisposició a col·laborar en tot allò que sigui necessari en fer la seva feina" i demanava que entomés aquells suggeriments que s'hagin fet amb anterioritat.

El portaveu de Junts per Mollet, Joan Daví, va explicar que el nomenament de Rovirosa és "una gran notícia perquè la gent que coneixem el senyor Rovirosa sabem que coneix molt Mollet". Daví va destacar que Rovirosa és: "Una persona que ha estat implicat amb moltes tasques i col·lectivitats sobretot de contacte amb les persones, en entitats o des de darrere d'un taulell, i està acostumada a escoltar la gent".

Edicions locals