Les deixalleries de Mollet tripliquen el gener la xifra d'usuaris i registres de fa un any

Durant aquest gener, la deixalleria municipal ha rebut 1.671 usuaris i s’han produït 2.783 registres

Societat

Les deixalleries de Mollet tripliquen el gener la xifra d'usuaris i registres de fa un any
Les deixalleries de Mollet tripliquen el gener la xifra d'usuaris i registres de fa un any

La deixalleria municipal i de la deixalleria mòbil de Mollet han triplicat aquest gener la xifra d'usuaris i registres respecte al mateix període de l'any passat. Un increment que representa una millora del nivell de reciclatge a la ciutat i de l'ús que en fan els ciutadans i les ciutadanes d'aquest servei.

Durant aquest gener, la deixalleria municipal ha rebut 1.671 usuaris i s’han produït 2.783 registres. En el mateix mes de l’any 2020, la deixalleria va rebre 562 usuaris. Per la seva banda, la deixalleria mòbil ha passat de 578 registres a 1.643 registres durant el mateix període.

Aquest increment d’usos coincideix amb la posada en marxa de la nova targeta de la deixalleria, una iniciativa de l’Ajuntament per facilitar el registre d’una manera ràpida, segura i senzilla de l’ús de la deixalleria municipal, de la deixalleria mòbil i del servei gratuït de recollida de mobles i trastos vells. I també de la posada en marxa d’una nova eina, un adhesiu, per facilitar la identificació dels estris i mobles vells, un distintiu d'avís pel servei de recollida.

Segons el regidor de Justícia Ambiental, Ecologisme i Transició Energètica, Raúl Broto: “Les diferents iniciatives que està implantant el govern municipal en l’àmbit de la gestió dels residus tenen com a objectiu fomentar encara més el reciclatge a la ciutat i seguir avançant cap al residu zero. Les bones dades del mes de gener sobre l’ús de la deixalleria suposen un aval de la ciutadania a aquestes mesures encaminades a facilitar el reciclatge a la ciutat, fent-lo de manera més senzilla, ràpida i segura”.

Edicions locals