La Policia interposa 34 denúncies durant el cap de setmana per saltar-se les mesures Covid a la ciutat

Incomplir l’horari nocturn i l'ús d’instal·lacions municipals tancades han estat els motius principals d'aquestes sancions

Societat

La Policia interposa 34 denúncies durant el cap de setmana per saltar-se les mesures Covid a la ciutat
La Policia interposa 34 denúncies durant el cap de setmana per saltar-se les mesures Covid a la ciutat

La Policia Municipal de Mollet ha interposat durant aquest cap de setmana 34 denúncies per saltar-se les mesures Covid a la ciutat. Incomplir l’horari nocturn, l’ús incorrecte de mascaretes, l'ús d’instal·lacions municipals tancades o el consum alcohol a la via pública han estat els motius principals d'aquestes sancions.

Pel que fa a les noves mesures que entren en vigor a partir d’avui, l’Ajuntament recomana sentit comú a la ciutadania i seguir respectant i complint les normes sanitàries. En aquest sentit, el consistori molletà recorda que tot i que decau el confinament comarcal, els desplaçaments únicament es poden de fer de forma individual o amb la bombolla de convivència.
 
Per tot plegat, l’alcalde Josep Monràs, segueix “demanant que mantinguem la cautela i el sentit comú que fins ara hem posat de manifest els molletans i les molletanes i no donem per fet que ja ens podem desplaçar per tot Catalunya amb plena normalitat i sense prendre precaucions”.
 
Segons Monràs “certament, la situació, també a Mollet, és de descens continuat de la corba pandèmica, però aquesta davallada encara és molt lenta i, per tant, hem de seguir actuant amb molta prudència per evitar mals majors i poder seguir preservant el correcte funcionament del nostre sistema sanitari”.

41 persones ingressades a l'Hospital de Mollet

A la reunió de coordinació que l’Ajuntament de Mollet també s’han analitzat les dades Covid a Mollet per veure l’evolució de la pandèmia a la ciutat. En aquests moments, l’índex de rebrot a la ciutat se situa en 270 i la velocitat de transmissió en l’1,01. 
Els casos detectats també es redueixen fins a 62 i en aquests moments hi ha 41 persones ingressades confirmades amb Covid a l’Hospital de Mollet. També s’ha de lamentar 1 defunció. 

Pel que fa als grups escolars confinats, en aquests moments són 7 amb 175 persones confinades i 19 positius.
En referència a les vacunacions, 3.968 persones ja han estat vacunades en primera dosi i 1.603 en segona. En aquests moments s’està vacunant als col·lectius essencials i a la població major de 80 anys.

Edicions locals