L'Ajuntament dona feina a set molletans a l'atur gràcies al programa Treball als barris

S’han contractat 2 persones amb perfil social i 5 amb perfil de neteja per un període de 6 mesos

Economia

| Aj. Mollet

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha donat feina a 7 molletans i molletanes que es trobaven a l'atur. Aquestes persones han aconseguit una oportunitat laboral a través del programa Treball als barris que l’Empresa Municipal per la Formació i l’Ocupació (EMFO), ha posat en marxa al barri de la Plana Lledó.
 

Aquests plans d’ocupació inclouen un contracte de sis mesos a jornada completa per a fer tasques socials o de neteja al barri de la Plana Lledó. En total, s’han contractat 2 persones amb perfil social, i 5 persones amb perfil de neteja. Les tasques s’inicien aquest 15 de març i finalitzaran el 14 de setembre de 2021. En aquesta edició es desenvoluparan dos projectes. Per una banda, la millora en la conservació de la neteja de l'espai públic de la Plana Lledó i patis interiors de titularitat pública i per altra banda, el suport a les accions d’intervenció comunitària desplegades a la xarxa d’equipaments Cívics. 

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs ha  refermat la “prioritat del govern de Mollet en la cerca d’oportunitats laborals a aquelles persones amb dificultats”. Per Monràs: “Seguirem en aquest camí, i esperem que aquest 2021, any de la reactivació econòmica hi hagi oportunitats de feina pels molletans i les molletanes”, ha reblat.  

Per la seva banda, el regidor d’Ocupació i vicepresident d’EMFO, ha demanat a les persones que formaran part d’aquest programa que “aprofitin l’oportunitat que ara tenen i que els ha de servir per reincorporar-se al món laboral un cop acabat el programa” i ha destacat que el “des de 2010, l’Ajuntament de Mollet, a través d’EMFO ha contractat 172 persones de la ciutat a partir del programa Treball als barris”. El Programa Treball als barris “suposa també una eina de treball comunitari i és essencial per dignificar i posar en valor els nostres barris”. 

Aquest programa està adreçat a persones aturades residents al barri de Plana Lledó, inscrites com a demandants d’ocupació no ocupats (DONO) al Servei Públic d’Ocupació i que actualment no estan cobrant la prestació per desocupació (protecció en l'àmbit contributiu). El Programa Treball als barris està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, finançat pel Ministerio de Trabajo y Economia Social. 

Edicions locals