El Centre d'Estudis Molletans convoca el XXII Premi Juvenil Vicenç Plantada

El certamen s'adreça a l’alumnat de 2n de batxillerat que hagi acabat el treball de recerca

Cultura

El Centre d'Estudis Molletans convoca el XXII Premi Juvenil Vicenç Plantada
El Centre d'Estudis Molletans convoca el XXII Premi Juvenil Vicenç Plantada | Aj. Mollet

El Centre d’Estudis Molletans (CEM) ha convocat el XXII Premi Juvenil Vicenç Plantada, adreçat a l’alumnat de 2n de batxillerat que hagin acabat el treball de recerca i que el tema d’estudi tingui una relació directa amb Mollet o el Baix Vallès.

Com a novetat, enguany no serà necessari presentar còpies impreses al registre de l’Ajuntament. Tan sols caldrà enviar la documentació per correu electrònic al CEM ([email protected]). Amb aquesta mesura, es facilita el procés i s’eviten desplaçaments i visites presencials en temps de pandèmia.

Més de 20 anys d'història

El CEM convoca aquest premi anualment des de l’any 2000 amb l’objectiu d’estimular la recerca de temàtica local entre el jovent. Per presentar-se, és necessari elaborar un article de divulgació basat en el treball, que caldrà enviar al CEM abans del proper 21 de maig, data en la qual finalitza el termini per presentar-se al premi. El jurat valorarà el tema proposat i l'originalitat; l’aportació d’informació inèdita; la qualitat lingüística i periodística de l’article; la metodologia i el rigor emprats i l’interès general que pugui suscitar l’article.

Es premiarà un únic article amb 350 euros i la possibilitat de ser publicat a la revista Notes, si així ho considera el jurat. També es podran concedir accèssits que consistiran en la publicació a la revista Notes o qualsevol altra publicació de l’Ajuntament. El veredicte i el lliurament del premi es faran públics durant el mes de juny.

Edicions locals