L’índex de rebrot torna a pujar a la ciutat de Mollet i se situa en els 448 punts

Al'Hospital de Mollet hi ha 27 persones ingressades confirmades amb Covid i hi ha hagut una defunció

Societat

L’índex de rebrot torna a pujar a la ciutat de Mollet i se situa en els 448 punts
L’índex de rebrot torna a pujar a la ciutat de Mollet i se situa en els 448 punts

L’índex de rebrot torna a pujar a la ciutat de Mollet i se situa en els 448 punts, mentre que la velocitat de transmissió passa de l'1,07 a l'1,49. Els casos detectats la darrera setmana també augmenten fins als 89 i a l'Hospital de Mollet hi ha 27 persones ingressades confirmades amb Covid i hi ha hagut una defunció.

Pel que fa als grups escolars confinats, en aquests moments són 5 amb 169  persones confinades i 19 positius. A les residències de Mollet la situació és de normalitat.

En referència a les vacunacions, 4.042 persones ja han estat vacunades en primera dosi i 2.311 en segona. En aquests moments se segueix vacunant als col·lectius essencials i a la població major de 80 anys.

D’altra banda, la Policia Municipal ha realitzat 40 denúncies la darrera setmana relacionades directament amb l’incompliment de mesures Covid-19. Entre elles, a un grup de 7 persones que estaven consumint a l’interior d’un bar fora de l’horari permès.

Davant d’aquest repunt d’algunes dades, i davant el fet que s’està detectant un augment de persones al carrer interactuant, l’alcalde Josep Monràs segueix “demanant la màxima prudència i la màxima responsabilitat, no és el moment d'abaixar la guàrdia perquè està en risc l’inici d’una quarta onada, el que tornaria a posar al límit el nostre sistema sanitari i el sector econòmic, si s’han de tornar a endurir les mesures.”  I ha afegit “Aquest cap de setmana es reiniciaven algunes competicions esportives amb públic, vull agrair l’estricte compliment de les normes per part de les entitats esportives de la ciutat així com la comprensió dels familiars dels esportistes.”     

Edicions locals