L'Ajuntament rehabilitarà el MolletHub gràcies a una donació dels familiars de la víctima molletana de la tragèdia de Germanwings

El projecte presentat ha estat valorat positivament pel fons d’ajudes a les víctimes del sinistre de Lufthansa

Societat

L’Ajuntament de Mollet  i els familiars de la molletana Marta López, víctima de l’accident aeri que va patir un avió de Germanwings als Alps francesos l’any 2015, treballaran plegats per rehabilitar l’edifici municipal situat a l’Avinguda Jaume I, 32, on actualment hi ha la seu del MolletHub.

Després que la companyia aèria Lufthansa, propietària aleshores de Germanwings, atorgués un fons de 100.000 € a cada víctima amb la finalitat que aquests diners es destinessin a diferents projectes de les seves ciutats, la família es va posar en contacte amb l’Ajuntament per estudiar com es podrien destinar aquests recursos en benefici de Mollet. 

Com explica la regidora de Cultura, Mercè Pérez “quan la família ens va explicar que hi havia aquesta possibilitat, vam analitzar plegats com fer-ho, i finalment, vam creure oportú destinar els diners a rehabilitació de l’edifici”, ja que “s’escau del tot a la figura de la Marta i la seva vinculació a la ciutat de Mollet”.

El projecte presentat ha estat valorat positivament pel fons d’ajudes a les víctimes del sinistre de Lufthansa. Segons Mercè Pérez, també  “s’ha previst habilitar un espai de record per la Marta i la resta de les víctimes d’aquella fatal tragèdia a l’edifici”. 

Per Lourdes Bonet, amiga de la família “creiem que ha estat l’opció més encertada i amb la qual la Marta s’hauria sentit molt orgullosa, ja que la seva vinculació amb Mollet sempre ha tingut a veure amb projectes cívics, culturals o d’emprenedoria” i de retruc “com era desig de la família, el projecte és com una continuació de les voluntats de la Marta en un espai on es preservarà la seva memòria i la de la resta de les víctimes”.  

La Marta López va ser una de les 150 persones que va perdre la vida el 24 de març de 2015 en l'accident aeri que va patir un avió de la companyia de baix cost de Germanwings, als Alps francesos mentre feia el trajecte Barcelona – Düsseldorf.  

Edicions locals