Amazon obrirà un centre logístic a l'antic solar de Bacardi a Mollet

La de Mollet serà la tercera seu que el gegant del comerç electrònic obre al Baix Vallès

Economia

Amazon obrirà un centre logístic a l'antic solar de Bacardi a Mollet
Amazon obrirà un centre logístic a l'antic solar de Bacardi a Mollet

La multinacional del comerç electrònic Amazon obrirà un centre logístic a l'antic solar de l'empresa Barcadi a Mollet. L'espai, ubicat al polígon de Can Magarola pertany al grup inversor Segro des del 2017, després que Bacardi traslladés la seva producció a Itàlia.

Actualment, en aquest espai, Segro construeix les naus del Segro Logistics Park Mollet –nom del centre logístic en construcció–  en una parcel·la de 70.000 metres quadrats. El projecte dissenyat específicament per empreses de distribució i logística, preveu fins a 82 molls de càrrega i descàrrega amb 7 rampes d'accés a la part davantera i 6 a la part posterior, així com un aparcament independent per a camions i vehicles elèctrics. 

La de Mollet serà la tercera seu que el gegant del comerç electrònic obre al Baix Vallès. Actualment, Amazon compta amb un centre a Martorelles i un altre a Parets.

Segons ha avançat TV3, la companyia, a banda del de Mollet, també obrirà un nou centre logístic al Logis Empordà, on ja s'hauria concretat la firma per l'adquisició dels terrenys de l'empresa pública Cimalsa. De moment, però, ni Cimalsa ni la mateixa companyia confirmen oficialment l'operació.

La multinacional està establint a Catalunya gran part de la seva base d'operacions a nivell Europeu davant de les dificultats que té per fer-ho a França. De fet, l'obertura del centre logístic al Logis Empordà li permetria, per la proximitat, proveir també l'estat francès.

Edicions locals