L'Ajuntament treballa amb Salut per obrir un nou punt de vacunació a la ciutat

Aquest espai seria complementari al que ja hi ha al CAP de Plana Lledó

Societat

L'Ajuntament de Mollet ha iniciat converses amb el Departament de Salut de la Generalitat per poder comptar amb un nou punt de vacunació contra la Covid a la ciutat. Aquest espai seria complementari al que ja hi ha al Centre d'Atenció Primària (CAP) de Plana Lledó, amb la finalitat de poder atendre, d'aquesta manera, un major volum de persones.
 

En concret, fins aquest dimarts, segons dades del Departament de Salut, a Mollet ja s'havien vacunat 6.506 persones en primera dosi i 2.784 en segona.

Pel que fa a l’índex de rebrot a la ciutat se situa en 416 punts, i la velocitat de transmissió en 1,12. Mentre que els casos detectats la darrera setmana són 85, i en aquests moments, hi ha 37 persones ingressades confirmades amb Covid a l’Hospital de Mollet, i la darrera setmana s'ha hagut de lamentar una defunció. A les residències de Mollet la situació segueix sent de normalitat, segons l'Ajuntament.

Tanquen un local per incomplir la normativa Covid

D’altra banda, la Policia Municipal ha procedit a tancar durant 15 dies un establiment d'hostaleria i ha actuat sobre una festa organitzada al terrat d'un edifici de la ciutat. En total, els agents han realitzat 45 denúncies durant la Setmana Santa, relacionades directament amb l’incompliment de mesures Covid-19.

Segons l’alcalde Josep Monràs: “Hem d’agafar les dades amb molta precaució i veure si els propers dies veiem un increment provocat per la major mobilitat de la Setmana Santa. Entenc el cansament de bona part de la població, però no podem abaixar la guàrdia perquè el perill encara no ha desaparegut. Només complint les normes protegim la nostra salut i la de tothom que ens envolta.”

Edicions locals