Desmantellada una plantació de marihuana en un pis de l'Avinguda Caldes de Montbui de Mollet

Els agents van localitzar 260 plantes de marihuana, una arma de foc i una defensa elèctrica

Societat

Desmantellada una plantació de marihuana en un pis de l'Avinguda Caldes de Montbui de Mollet
Desmantellada una plantació de marihuana en un pis de l'Avinguda Caldes de Montbui de Mollet

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat una plantació de marihuna a Mollet. La investigació es va iniciar després de rebre diverses queixes veïnals per la forta olor de marihuana que sortia d’un pis de l’Avinguda Caldes de Montbui. Arran d’això, els agents van confirmar l’existència d’una plantació de marihuana i van comprovar que la llum estava punxada. 

El dia 21 d’abril, quan els investigadors estaven fent vigilàncies als voltants del pis van trobar un home que sortia de dins del domicili. L’home, que feia tasques de manteniment de la plantació, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i per un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Tot seguit, es va portar a terme una entrada i escorcoll a l’habitatge i es va localitzar una infraestructura per mantenir una plantació de marihuana il·legal. També es van intervenir 260 plantes de marihuana, ubicades al menjador del domicili, una arma de foc curta i una defensa elèctrica. A banda, es va comprovar que, efectivament s’havia manipulat la connexió dels comptadors a la xarxa elèctrica, fet que havia suposat una defraudació del consum d’energia per valor de 5.884 euros.

L’arrestat, de 39 anys, de nacionalitat maroquina i veí de Mollet, va passar a disposició judicial el dia 23 d’abril al Jutjat de guàrdia de Mollet del Vallès qui va decretar llibertat amb càrrecs.

La investigació continua oberta i no es descarta fer més detinguts relacionats amb aquests fets.

Edicions locals