Mor Julián Ruiz, president de la Penya Barcelonista de Mollet

El responsable molletà portava dues dècades al capdavant de la penya molletana del FC Barcelona

Esports

Mor Julián Ruiz, president de la Penya Barcelonista de Mollet
Mor Julián Ruiz, president de la Penya Barcelonista de Mollet | Julián Ruiz

Julián Ruiz, president de la Penya Barcelonista Mollet, ha mort als 73 anys avui dimarts. El molletà portava des de feia dues dècades com a màxim responsable de la penya molletana del FC Barcelona, que n'és de les que més socis en té amb prop de 900 afiliats. 

Enguany la Penya Barcelonista de Mollet commemora el seu 50è aniversari i Ruiz havia estat un dels encarregats de presentar a principis d'any el cartell de l'efemèride i la proposta d'activitats. De fet, fa poques setmanes havia fet un escrit al Som Mollet on explicava la importància dels 50 anys de la penya molletana del FC Barcelona. "És l’entitat que més socis té del conjunt d’entitats de Mollet i una de les penyes més grans de Catalunya. Hem creat  durant aquests anys una massa social important entorn de la nostra entitat, gràcies a l’esforç, tenacitat de moltes persones compromeses amb la Penya", deia amb orgull sobre la Penya Barcelonista de Mollet.

Des de la Penya Barcelonista de Mollet han publicat un comunicat "amb tot el nostre dolor". "En nom de tots els que formem part de la gran família barcelonista volem transmetre el nostre més sentit condol a la seva esposa, filles, nets i familiars. Amic Julián, sempre et recordarem", deia el comunicat. 

El comiat de Julián Ruiz tindrà lloc demà dimecres a partir de les 17 h a la parròquia Sant Vicenç, de Mollet, i durant el matí al Tanatori de Mollet. 

Julián Ruiz i la Penya Barcelonista de Mollet

La Penya de Mollet, que va fundar-se l'any 1971, vivia en els seus millors moments socials després d'haver inaugurat fa deu anys la seva nova seu, ubicada al número 20 del carrer Doctor Lluís Duran. D'entre els actes destacats, la Penya Barcelonista va omplir el Mecat Vell durant el 45è anievrsari, amb Ruiz com a president

Edicions locals