La policia interposa una trentena de denúncies a Mollet per saltar-se les restriccions Covid

Dissabte, tot i l'aixecament del confinament nocturn, no hi va haver incidències remarcables

Societat

La Policia Municipal ha interposat 30 denúncies durant la darrera setmana relacionades amb la Covid a Mollet. Pel que fa a dissabte a la nit, coincidint amb l’aixecament del confinament nocturn, des de l'Ajuntament informen que es va detectar un augment de grups de persones al carrer, principalment de joves, però que no hi va haver incidències remarcables.

Les denúncies s'han donat a conèixer després de la reunió de coordinació que l'Ajuntament de Mollet realitza cada dilluns per veure l'evolució de la pandèmia a la ciutat així com el funcionament dels diferents serveis municipals.

Pel que fa a la situació epidemiològica, en aquests moments, l'índex de rebrot a la ciutat segueix disminuint situant-se en 279 i la velocitat de transmissió també baixa fins al 0,84. 

Els casos detectats també han disminuït fins als 72 i en aquests moments hi ha 26 persones ingressades confirmades amb Covid a l'Hospital de Mollet, de les quals 3 a l'UCI, sense que s’hagi de lamentar cap defunció durant la darrera setmana.

Pel que fa als grups escolars confinats, en aquests moments són 8 amb 185 persones confinades i 28 positius.

Vacunació a bon ritme

En referència a les vacunacions, 13.696 persones ja han estat vacunades en primera dosi i 6.144 ja tenen subministrada també segona.

També en referència a les vacunacions al Centre Cívic de Can Pantiquet, l’Ajuntament informa que segons informació del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la vacunació a l'espai es desenvolupa amb normalitat i a bon ritme.

 

 

Edicions locals