El DM Group ja coneix el camí de l'ascens a Leb Plata

El Mollet lluitarà per l'ascens a Salou contra Mondragón, Alginet i Quintanar

Esports

El DM Group ja coneix el camí de l'ascens a Leb Plata
El DM Group ja coneix el camí de l'ascens a Leb Plata

El DM Group Mollet afrontarà la cita històrica de les fases d'ascens a Leb Plata a Salou. De dijous a dissabte, el conjunt vallesà lluitarà per obtenir el primer lloc del grup A2 i obtenir la plaça d'ascens directe. El grup està format per Mondragón, l'Alginet i el Quintanar. En cas de no quedar primer classificat de l'agrupació, el Mollet tindria una segona oportunitat si és el segon classificat perquè diumenge disputaria un partit contra el segon del grup A1. El guanyador d'aquest duel pujaria, si el resultat és superior a l'altra eliminatòria d'ascens a Leb Plata que té lloc a València. 

El Mollet arriba a les fases d'ascens com a l'únic equip invicte a la lliga d'EBA amb un ple de 13 victòries, després d'aconseguir el passi en l'eliminatòria prèvia contra el Salou (73-70). El primer partit del Mollet serà dijous contra l'Alginet (13 h); el segon, divendres, contra el Quintanar (13 h); i el tercer, dissabte, contra el Mondragón (13 h). 

Els rivals molletans

El primer partit dels molletans serà contra l'Alginet (13 victòries i 5 derrotes), que va passar a la fase després d'una última jornada ajustada amb un triple empat. Un dels jugadors més perillosos dels valencians serà Larry Abia, de 28 anys, i amb experiència a Leb Or amb el Corunya, i a Leb Plata. El segon duel serà contra el Quintanar (12 victòries i 8 derrotes), de Conca, que va passar com a quart de la Conferència B, i és un conjunt experimentat a la Lliga d'EBA. L'últim duel serà contra el Mondragón (16 victòries i 4 derrotes), de Guipúscoa, que té com a referent Martin Buesa, amb experiència ACB amb el Caja Laboral o el Baskonia. 

El grup A1

El Mollet podria veure's les cares amb els equips del grup A1 en cas de quedar segon classificat. Aleshores, diumenge jugaria a les 11 h, també a Salou, contra el segon classificat de l'A1. L'agrupació està formada per Fuenlabrada, Sant Antoni Ibiza, Chabtada i Mataró Germans Homs. 

Edicions locals