Amazon crearà 130 llocs de treball en el nou centre logístic que implantarà a Mollet

La planta està previst que comenci a funcionar el pròxim més d'octubre

Economia

Amazon crearà 130 nous llocs de treball en el nou centre logístic que implantarà a Mollet
Amazon crearà 130 nous llocs de treball en el nou centre logístic que implantarà a Mollet

La multinacional Amazon preveu crear més de 270 llocs de treball fixos gràcies a les noves estacions logístiques que inaugurarà a Mollet, Barcelona i Montcada, segons ha informat en un comunicat.

La companyia també ha anunciat que comptarà amb la col·laboració de 20 empreses locals independents de repartiment i contractarà més de 800 conductors, els quals s'encarregaran de recollir els paquets als centres logístics i entregar-los als clients de la companyia a les seves localitats.

En el cas de Mollet, la planta amb més de 10.400 metres quadrats -que s'ubicarà al polígon industrial Can Magarola, a l'avinguda Can Magarola on havien estat les plantes de Bacardi- està previst que comenci a funcionar també a l'octubre d'aquest any i crearà gairebé 130 llocs de treball fixos, a més de les més de 170 oportunitats de treball indirecte per a repartidors de les 6 empreses de repartiment amb què Amazon col·laborarà en aquesta localitat.

A Catalunya, el gegant del comerç electrònic ja comptava amb 3 estacions logístiques a la zona Franca, Rubí i a Martorelles. A aquestes s'hi sumarà l'estació que fa unes setmanes va anunciar que s'ubicarà a Tarragona.

Edicions locals