Enxampada a Mollet una conductora amb una taxa d'alcohol set vegades superior a la permesa

La dona, veïna de Sabadell, va xocar dissabte contra un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Societat

| Policia Municipal

La Policia Municipal de Mollet va realitzar 28 denúncies relacionades amb la Covid-19 i una trentena d’actuacions el cap de setmana, entre elles, la detenció d’un menor i dos delictes contra la seguretat del trànsit.

El primer dels fets va tenir lloc divendres passat quan la Policia Municipal, juntament amb Mossos d’Esquadra, va detenir un menor de 16 anys per atemptat contra els agents de l’autoritat. Els fets van succeir cap a les 23.40 h de la nit, quan la Policia Municipal va rebre un avís de baralla entre quatre joves a la rambla Pompeu Fabra. En arribar al lloc, els joves van fugir corrents,  però un d’ells va llençar una ampolla de vidre als agents en la seva fugida. Els agents van poder interceptar al menor, veí de Mollet, que va  ser detingut i traslladat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra.
 
Dissabte a la nit  una conductora de 42 anys i veïna de Sabadell va col·lidir contra un vehicle de Mossos d’Esquadra, també a la rambla Pompeu Fabra. La Policia Municipal va intervenir en l’accident on la conductora va donar una taxa  d’alcohol set vegades superior a la permesa, motiu pel qual els agents van instruir la conductora per un  delicte contra la seguretat del trànsit.
 
D’altra banda, diumenge  a les quatre de la matinada, agents de la Policia van aturar un vehicle a l’avinguda Rívoli, amb motiu de la seva conducció errònia. El conductor, veí de Mollet i de 27 anys, va ser denunciat per conduir amb una taxa d’alcohol de 0,45 mgr/l i encartat en diligències penals com a investigat per un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir.
 

Edicions locals