CCOO ajuda a sol·licitar els ajuts socials amb un nou servei a Mollet

El sindicat assessorarà en la gestió de subsidis com la Renda Garantida de Ciutadania i l'Ingrés Mínim Vital

Economia

El sindicat CCOO al Vallès Oriental, Maresme i Osona posa en marxa a partir d'aquest dimecres 19 de maig un nou servei d’assessorament per a ajuts socials al seu local a Mollet del Vallès.

CCOO es posa a disposició de la seva afiliació per informar i ajudar en la gestió per sol·licitar els diferents ajuts i prestacions socials que estan a l'abast de les persones que ho necessitin en funció de la seva situació laboral i els seus ingressos econòmics.

Entre altres, CCOO informarà i donarà suport a la gestió de subsidis no contributius del SEPE i el SOC, la Renda Garantida de Ciutadania i l’Ingrés Mínim Vital, subsidis que "cal conèixer bé per poder gestionar la seva sol·licitud correctament per tal que puguin arribar a totes les persones i famílies que els necessiten per millorar la seva situació econòmica", apunten des del sindicat.

Els responsables de l’atenció seran Fernando Jiménez, advocat jubilat del Gabinet Tècnic jurídic de CCOO de Catalunya, i Raimon Gil, sindicalista jubilat, i el servei s'oferirà tots els dimecres de 17 h a 19 h al local del sindicat a Mollet del Vallès, Rambla Balmes, 10, 1r pis. Caldrà sol·licitar cita prèvia trucant al telèfon 93 860 19 40.

Aquest servei, que serà gratuït per a les persones afiliades a CCOO també serà obert per a tota la ciutadania. Així, la primera consulta serà gratuïta per a aquelles persones que s’afiliïn a CCOO amb tots els avantatges que ofereix l’afiliació.

 

Edicions locals