Més ingressos per Covid, però menys defuncions a l'Hospital de Mollet respecte a la setmana passada

Tot i un lleu descens del risc de rebrot, la velocitat de transmissió del virus torna a pujar al Baix Vallès i s'aproxima a l'1

Societat

Els ingressos per Covid han incrementat lleugerament a l'Hospital de Mollet durant aquesta darrera setmana. Segons la Fundació Sanitària Mollet (FSM), el centre té aquest dimecres 23 persones ingressades per coronavirus, 3 més que fa una setmana.

Per contra, la xifra de defuncions ha disminuït respecte a les dades de dimecres passat i només hi ha hagut una defunció, mentre que tres persones morien la setmana anterior pel virus al centre hospitalari. En aquesta darrera setmana han donat 14 altes i ja en sumen 1.376 d'acumulades.

Amb unes dades similars a les de la setmana anterior, l'Hospital parla "d'estabilitat" al centre i manté a dues les hores de visita diàries d'acompanyants de persones ateses a l'àrea d'hospitalització, mesura que va posar en marxa la setmana passada.

Pel que fa a les dades epidemiològiques, segons la Generalitat de Catalunya, el risc de rebrot en el Baix Vallès baixa lleument i se situa en 192 punts, mentre que la taxa de contagi s'eleva als 0,97 punts, aproximant-se de nou a l'1.

Edicions locals