El DM Group Mollet ofereix el títol de campió a la ciutat

L'Ajuntament rep a l'equip molletà, que està a l'espera de saber si obtindrà l'ascens a la Leb Plata

Esports

El DM Group Mollet ofereix el títol de campió a la ciutat
El DM Group Mollet ofereix el títol de campió a la ciutat | Ajuntament de Mollet

Mollet del Vallès

El CB Bàsquet Mollet va oferir dijous el títol de campió del grup C-4 de la Lliga d'EBA a l’Ajuntament de Mollet del Vallès durant una recepció que la corporació municipal, encapçalada per l’alcalde i responsable de l’àrea d’Esports Josep Monràs, va fer a la directiva, cos tècnic i jugadors de l’entitat. 

Aquesta temporada, el DM Group Mollet ha estat campió del grup C-4 amb un ple de victòries de la lliga regular  i va acabar al sisè lloc estatal, després de disputar la fase final a Salou. En aquests moments, el club està en espera que es confirmi el seu ascens per part de la Federació Espanyola a la Leb Plata. Per al president del Club, Carlos Núez, “aquest any espectacular és fruit del grup humà que ha fet més fort aquest equip i estem convençuts que si assolim aquest ascens històric seguirem rebent el suport de la nostra ciutat i, com sempre, del nostre Ajuntament, per fer-hi front”. Per la seva part, el capità de l’equip, Marc Rabassó, va voler “agrair al club i a l’Ajuntament el suport incondicional en un any molt estrany i complicat a causa de la pandèmia” i va afegir “tot i les adversitats, crec que hem tocat la tecla després d’un trajecte de tres anys que és quan vam iniciar aquest projecte que ens pot portar a fer història”.

En aquest sentit, l’alcalde Josep Monràs, va dir que “és necessari reconèixer públicament la grandíssima temporada que ha fet l’equip durant aquest curs, proclamant-se campions de la Lliga i classificant-se per la fase d’ascens de la LEB Plata. No ha estat fàcil, però remant tots junts ho han aconseguit. Ara toca esperar per saber si s’assoleix el somni de pujar de categoria!” També va afegir: “vull agrair la feina que ha fet el club: junta, equip tècnic, jugadors i socis. I, com no, agrair també als espònsors -presents també en l'acte- la seva ajuda i compromís amb el club i la ciutat.” i de cara al futur “seguirem apostant per aquest projecte, per aquest orgull, per aquest èxit de ciutat, i no tingueu cap dubte que aquest alcalde i aquest Ajuntament, si s’assoleix l’ascens, farà tots els esforços que estiguin al nostre abast per no haver de renunciar-hi”.  

Edicions locals