Primer conductor d'un patinet elèctric denunciat a Mollet per conduir begut

La Policia Municipal també va aixecar una acta a un estanc per vendre tabac a una menor

Societat

La Policia Municipal de Mollet ha denunciat una persona per conduir per una via interurbana i sota els efectes de l'alcohol un patinet elèctric VMP. Aquesta és la primera denúncia que els agents municipals interposen a la ciutat per conduir begut un patinet elèctric, segons fonts municipals.

Els agents van interceptar l'infractor mentre conduïa el patinet per una via interurbana i van decidir sotmetre'l a una prova d'alcoholèmia, la qual va sortir positiva. Arran d'aquests fets, els agents municipals han denunciat al conductor del patinet elèctric per les dues infraccions comeses - circular per una via interurbana i conduir ebri -.

Per altra banda, la tarda de divendres, es va intervenir en un comerç estanc de la ciutat, on prèviament es tenia informació que alguna vegada havia venut tabac a menors d’edat. Després d’una vigilància, es va confirmar una venda de tabac a una menor. Els agents van aixecar acta al propietari de l’establiment, i la menor va ser lliurada als seus tutors legals.

Mentre que pel que fa a les infraccions relacionades amb la Covid-19, aquesta darrera setmana la Policia Municipal n'ha detectat i denunciat més de quaranta. Gairebé la majoria de les infraccions detectades han estat el cap de setmana arran dels dispositius planificats amb aquest objectiu.
 

Edicions locals