Mollet apropa algunes parades del mercat de dimarts al Centre

El canvi d'ubicació d'alguns paradistes es farà a partir del 15 de juny

Societat, Economia

Amb la millora de les dades epidemiològiques i l'alleugeriment de les restriccions, l’Ajuntament de Mollet aproparà al Centre algunes de les parades de tèxtil i parament de la llar del mercat setmanal dels dimarts.

A partir del dimarts 15 de juny, es reubicaran parades a dos carrers que fins ara no estaven inclosos: Anselm Clavé, en el tram que va des de l’encreuament de la Rambla de Balmes fins a Ramon Casas, i el primer tram de l’avinguda Teixidores, entre la rotonda de Can Fàbregas i l’encreuament del carrer d’Ordidores.

Segons un comunicat de l'Ajuntament, aquests canvis tenen com a objecte "fer un mercat més segur per a la ciutadania, eliminant i minimitzant al màxim aquells aspectes que incideixen de forma negativa en la mobilitat i seguretat dels molletans i molletanes, alhora que apropar-los al centre", apunten. Des del Consistori afegeixen que el mercat compleix amb la normativa vigent del Pla sectorial de mercats no sedentaris.

Segons Mercè Pérez, regidora de Comerç i Mercats, les mesures adoptades per la pandèmia "ens han permès evidenciar i reafirmar-nos sobre alguns aspectes a millorar del nostre mercat per tal de prestar un millor servei a la ciutadania, al comerç local i als paradistes del mercat setmanal". La regidora apunta que el procés que s'inicia es produirà de forma progressiva. "El que farem és millorar la ubicació del mercat eliminant els punts febles de seguretat i mobilitat". Pérez assegura que aquesta mesura "atén a bona part de les reivindicacions dels paradistes del mercat setmanal”.

Edicions locals