Ara Mollet ERC reconeix Alèxia Putellas amb el premi Maria Àngela Palau

El guardó serà lliurat aquet dijous a la seu del partit al carrer Marià Fortuny

Societat

| Paco Largo - FC Barcelona

La futbolista molletana del FC Barcelona, Alexia Putellas, rebrà dijous el premi Maria Àngela Palau que atorga Ara Mollet ERC a aquelles persones que contribueixen a fer més visible el paper de la dona a la societat.

El premi en record de la Marià Àngela Palau, que aquest any celebra la seva 3a edició i que va haver de ser suspès l'any passat a conseqüència de la Covid-19, serà entregat a l'esportista molletana aquest dijous a les 19 h a la seu d'Ara Mollet ERC situada al C/Marià Fortuny 23 baixos.

El premi, que consisteix en una Dona d'Aigua creada especialment per a l'ocasió, serà per a Putellas, "com a reconeixement als seus recents èxits amb el futbol femení del FC Barcelona, però sobretot per la seva contribució a l'esport femení, i per ser un referent per totes les nenes de la nostra ciutat", apunten des d'Ara Mollet ERC.

El premi Maria Àngela Palau s'emmarca dins dels treballs que realitza la Secretaria de la Dona, amb el suport del grup de dones d'Ara Mollet ERC, i té com a objectiu fer més visible la contribució de les dones a la societat, així com reivindicar la igualtat de gènere en tots els àmbits arreu del món.

En la seva primera edició, es va fer entrega del mateix a títol pòstum a la Maria Àngela Palau, i va ser recollit per la seva família. L'any següent, el premi va ser entregat a l'associació Mollet Feminista, en reconeixement de la seva tasca a la ciutat.

 

Edicions locals