Es recupera la presencialitat a les activitats d'estiu per a la gent gran

Les inscripcions al programa es poden fer a partir d'aquest dimarts

Societat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de la regidoria de Gent Gran, torna a posar en marxa una nova programació de Tallers i Activitats, en aquest cas per aquest juliol, adreçada als i a les majors de 55 anys.

Tot i que per aquesta edició es recupera la presencialitat a equipaments com ara El Lledoner i l’Ateneu Gran, l'Ajuntament informa que es mantindran les mesures de seguretat establertes i les ràtios s’ajustaran a les indicacions sanitàries. El 90% dels tallers són gratuïts i les inscripcions, que es poden fer per internet o per telèfon a El Lledoner i l'Ateneu Gran, es poden fer des del 15 de juny fins al 29 de juny.

En total s’ofereixen 63 places per als 10 tallers programats, dirigits cap a les habilitats personals, humanitats, salut i creixement personal i noves tecnologies. Dels tallers que s’han programat n’hi ha dos que són propostes de voluntariat: repàs d’informàtica i espai de costura: roba d’estiu.

La resta de tallers són: lectoescriptura, jocs de memòria, Activa’t a la fresca, dansa suau, i repàs d'informàtica. Com a novetat hi haurà les activitats Fem memòria: música i records, relats breus en català i ioga amb cadira i meditació

Al marge dels tallers també s’han organitzats dues activitats en col·laboració amb el Club de Lectura (Lectures d’estiu) i amb el Club de Cinema (Clàssics del cinema).

Tots els tallers i activitats són gratuïts a excepció del de Dansa suau.

Edicions locals