Un 25% de molletans i molletanes ja tenen la pauta completa de vacunació

L'índex de rebrot continua a la baixa a la ciutat i aquest dilluns estava en els 66 punts

Societat

Un 25% dels molletans i les molletanes ja tenen la pauta completa de vacunació contra la Covid. Així, segons informa l'Ajuntament, les vacunacions "continuen avançant amb bon ritme" a la ciutat. En concret, 21.519 persones ja han estat vacunades en primera dosi i 13.065 ja han completat la pauta.

En aquest sentit, segons ha informat l'Ajuntament després de la comissió de seguiment de la Covid de cada dilluns, l'índex de rebrot ha experimentat un "notable descens" a la ciutat i aquest dilluns se situava en els 63 punts, mentre que fa una setmana estava en els 104 punts. També s'ha reduït la velocitat de transmissió del virus fins al 0,76.

Pel que fa al nombre de persones ingressades amb Covid a l'Hospital de Mollet són 9, cap d’elles a l’UCI. Afortunadament, se segueix sense haver de lamentar cap defunció.   

Mentre que en referència als grups escolars, n’hi ha 1 confinat amb 27 persones i 1 positiu.

Una quarantena de sancions

La Policia Municipal de Mollet ha interposat durant la darrera setmana 42 sancions, majoritàriament per aglomeracions al carrer i/o no mantenir la distància de seguretat i no portar la mascareta.

L’Ajuntament també recorda que segueixen fent-se controls policials amb i sense uniforme per vetllar pel respecte de les mesures de seguretat vigents.

Edicions locals