'La meva àvia se sent orgullosa quan escolta dir per la tele l'Alèxia de Mollet'

Alèxia Putellas rep un reconeixement de l'Ajuntament de Mollet per la temporada històrica amb el FC Barcelona

Esports

'La meva àvia se sent orgullosa quan escolta dir per la tele l'Alèxia de Mollet'
'La meva àvia se sent orgullosa quan escolta dir per la tele l'Alèxia de Mollet' | JL.R.B.

Mollet del VallèsJosé Luis Rodríguez Beltrán

De fer pilotades pels carrers del centre de Mollet quan tan sols era una nena, a aixecar aquesta temporada un triplet històric amb el FC Barcelona amb la Primera Divisió, la Copa de la Reina i la Lliga de Campiones d'Europa. Alèxia Putellas, als seus 27 anys, és una referent internacional, que no oblida els seus orígens molletans i per això dijous va voler ser-hi, novament, en un nou reconeixement de l'Ajuntament de Mollet.

Putellas va signar el llibre d'honor, al costat de l'alcalde Josep Monràs, i tot seguit, va rebre el caliu d'una petita, però emotiva, representació dels equips de futbol i futbol sala de la ciutat a la sala de plens. Nenes del CF Mollet UE, la UD Molletense, la UD Lourdes i la UFS Mollet, van voler felicitar la seva referent, igual que la Penya Barcelonista de Mollet. Tots volien veure l'Alèxia, de Mollet. "No sé quan em van començar a dir l'Alèxia de Mollet, potser amb les retransmissions. I s'ha quedat així. A vegades la meva àvia em truca i em diu, han dit l'Alèxia de Mollet, i no s'enfada, al contrari, se sent orgullosa", explicava Putellas, molt agraïda per la rebuda molletana després d'una temporada històrica: "No s'ha d'oblidar d'on ets i on vas començar. Sempre que puc intento ser-hi aquí, on em sento millor per com em tracta tothom", deia Putellas.

La temporada de la molletana ha estat perfecte en un equip d'ensomni, que ha marcat l'estil del Barça a la perfecció, aixecant la Lliga de Campiones d'Europa, com a súmmum d'una campanya, marcada per la Covid. "Al final no veig tot el que he fet per arribar fins aquí com un sacrifici, perquè és el que m'agrada fer i he fet el que s'ha de fer per arribar on soc. El sacrifici ho ha fet la meva família, quan jo era petita, perquè ells cansats de treballar durant la setmana i, a sobre, el cap de setmana s'havien d'aixecar a les set del matí per  portar-me a qualsevol camp de Catalunya. Potser no tens tant temps per estar amb la gent que estimes com t'agradaria, però també agraïda perquè entenen la meva professió", va dir la molletana.

L'alcalde Josep Monràs, que li va entregar una litografia de Joan Abelló, va donar les gràcies a Putellas "per haver-nos fet gaudir tant aquests èxits esportius, mai s'ha seguit el futbol tant com ara". 

Edicions locals