Alèxia Putellas rep el 'Maria Àngela Palau'

La futbolista molletana rep el premi de la Secretaria de la Dona d'Ara Mollet ERC

Esports

Alèxia Putellas rep el 'Maria Àngela Palau'
Alèxia Putellas rep el 'Maria Àngela Palau' | JL.R.B.

La futbolista del FC Barceona Alèxia Putellas va rebre dijous el premi en record de Maria Àngela Palau, en la seva tercera edició, just davant de l'edifici de l'Ajuntament. El premi, que consisteix en una Dona d'Aigua, s'emmarca dins dels treballs que realitza la Secretaria de la Dona, amb el suport del grup de dones d'Ara Mollet ERC, i té com a objectiu fer més visible la contribució de les dones a la societat.

"Cal gent com l'Alèxia per demostrar que la igualtat real és possible i ella és un model a seguir, si les nenes volen fer futbol", va dir Marta Vilaret, d'Ara Mollet ERC. Mentre que Putellas es va reivindicar: "No existeix el futbol femení, existeix el futbol. S'ha de normalitzar que les nenes juguen a futbol".

Aquest premi consisteix en una Dona d'Aigua creada especialment per a l'ocasió, va ser entregat enguany a la molletana Alèxia Putellas, com a reconeixement als seus recents èxits amb el futbol femení del FC Barcelona, però sobretot per la seva contribució a l'esport femení, i per ser un referent per totes les nenes de la nostra ciutat. 

Edicions locals