Cremen cinc contenidors a Mollet i Montornès la mateixa nit

A Mollet, les flames van afectar també un vehicle estacionat a la via

Societat

Cremen cinc contenidors a Mollet i Montornès la mateixa nit
Cremen cinc contenidors a Mollet i Montornès la mateixa nit | Mollet Opina

Els Bombers de la Generalitat van treballar la matinada de diumenge per extingir dos incendis de contenidors d'escombraries a Mollet i a Montornès. En total van cremar 5 contenidors, tres a Mollet i dos a Montornès i un vehicle va patir danys a causa del foc.

L'avís a Mollet es va donar passada la mitjanit, davant el número 4 de l'avinguda de les Teixidores i hi va intervenir una dotació dels bombers. En l'incendi van cremar 3 contenidors, dos de reciclatge i un de resta. Les flames també van provocar afectacions en un vehicle estacionat a la via, el qual va patir danys al frontal i també en un dels retrovisors.

Mentre que a Montornès, els Bombers rebien l'alerta a les 5.20 h de la matinada. Una dotació es va encarregar d'apagar les flames que van cremar dos contenidors d'escombraries situats davant del número 16 del carrer Sant Isidre.

Per altra banda, després d'aquests fets, des de la plataforma ciutadana Molletopina han demanat a l'Ajuntament de Mollet conèixer quan costa reposar el mobiliari urbà quan hi ha actes de vandalisme com els d'aquest diumenge.

 

Edicions locals