Més de la meitat dels molletans majors de 16 anys ja han estat vacunats

Aquest dilluns l'Hospital de Mollet només té 5 pacients ingressats per coronavirus i cap d'ells a l'UCI

Societat

La vacunació continua avançant amb bon ritme a Mollet. En concret, 24.968 persones ja han estat vacunades en primera dosi, el que representa el 55,8% de la població major de 16 anys, i 15.191 ja tenen la pauta completa, és a dir, el 34% de la població, segons ha informat l'Ajuntament de Mollet després de la reunió de seguiment de la Covid dels dilluns.

En  aquests moments, l'índex de rebrot segueix disminuint situant-se en 50. La setmana passada era de 63. Pel que fa a la velocitat de transmissió, està en 0,87.

En referència al nombre de persones ingressades amb Covid a l'Hospital de Mollet són 5, 4 menys que la setmana passada. Cap d’elles es troba a l’UCI. Afortunadament, se segueix sense haver de lamentar cap defunció.   

Les bones notícies també afecten els grups escolars confinats, ja que en aquests moments no n’hi ha cap.

Per la seva banda, la Policia Municipal de Mollet ha interposat durant la darrera setmana 10 sancions, majoritàriament per aglomeracions al carrer i/o no mantenir la distància de seguretat i no portar la mascareta.

L’Ajuntament també recorda que segueixen fent-se controls policials amb i sense uniforme per vetllar pel respecte de les mesures de seguretat vigents.

Edicions locals