Mollet tanca el mes de juny amb un 15% menys d'aturats que fa un any

La ciutat té 3.381 persones sense feina, un 7% menys que el mes passat

Economia

Com ha succeït arreu del Baix Vallès, i tal com acostuma a tenir lloc gràcies a l'arribada de l'estiu, la ciutat de Mollet ha tancat el mes de juny amb un descens de la xifra d'aturats.

El bon ritme de la campanya de vacunació i l'increment de l'activitat econòmica han propiciat aquesta baixada. Així la ciutat ha finalitzat el mes de juny amb 3.381 persones a l'atur, un 7,70% menys (-282) que les que hi havia inscrites fa un mes i una taxa d'atur del 12,97%.

Una caiguda, que tot i ser generalitzada, ha estat de les més importants del Baix Vallès i de la comarca del Vallès Oriental en termes interanuals. Així, la xifra de persones apuntades a les oficines de treball s'ha reduït un 15,33% (-612) respecte al juny de l'any passat, passant de les gairebé 4.000 persones sense feina (3.993) a les 3.381 el juny d'enguany.

Amb tot, l'Observatori-Centre d'Estudis del Vallès Oriental recorda que: "Més d’un any després de l’inici de la pandèmia, ens trobem en un context d’atur encara molt elevat i superior al d’anys anteriors".

Edicions locals