Bona acollida de la fira outlet de Mollet amb una trentena de parades participants

L'outlet es va fer dissabte, coincidint amb l'inici de la temporada de rebaixes

Economia

Bona acollida de la fira outlet de Mollet amb una trentena de parades participants
Bona acollida de la fira outlet de Mollet amb una trentena de parades participants | ADHEC

Amb la posada en marxa de la tradicional època de rebaixes d'estiu, una trentena de comerços molletans van participar dissabte en una fira comercial outlet que va organitzar l'Associació de Dones i Homes Emprenedors de Catalunya (ADHEC) i l'Ajuntament de Mollet.

La fira, que es va fer a la pista exterior del Pavelló Municipal d'Esports Riera Seca de 10 del matí a 20.30 h, va tenir bona acollida, segons el president de l'ADHEC, Lluís Farré: "Va venir molta gent, molt esglaonada i sense aglomeracions", explica Farré qui afegia que els visitants, els quals "molts van venir directament a comprar" van poder comptar amb una gran varietat de parades per poder fer una bona jornada de compres.

Les botigues participants tenien a la venda diferents productes a baix preu com ara roba, sabates, artesania i telefonia, entre d'altres. Una proposta que va servir als comerciants per poder vendre aquells productes que tenien en estoc, a causa de les contínues restriccions que ha patit el sector per la pandèmia.

Aquesta fira és un dels molts projectes que des d'ADHEC estan preparant de cara a ajudar a promocionar el comerç local. Iniciatives que de moment deixen en pausa, mentre no millori la situació epidemiològica.

Edicions locals