El Recanvis Gaudí Mollet s'estrenarà a la Leb Plata contra el Sant Antoni Ibiza Feeling

El primer duel que es preveu al renovat Pavelló Plana Lledó serà contra l'Albacete Basquet a la segona jornada

Esports

El Recanvis Gaudí Mollet s'estrenarà a la Leb Plata contra el Sant Antoni Ibiza Feeling
El Recanvis Gaudí Mollet s'estrenarà a la Leb Plata contra el Sant Antoni Ibiza Feeling | Calendari FEB

El Recanvis Gaudí Mollet ja coneix el full de ruta de la temporada històrica a la Leb Plata. La federació espanyola ha publicat avui dimarts el calendari de la temporada 2021-2022 dels dos grups de la categoria de bronze i els molletans s'estrenaran a la pista del Sant Antoni Ibiza Feeling, el cap de setmana del 9 i 10 d'octubre. 

El primer duel dels molletans al renovat Pavelló Plana Lledó serà en la segona jornada del campionat, tal com havia demanat el CB Mollet per guanyar una setmana més per a l'execució de les obres de la instal·lació. El primer duel on l'aficionat molletà gaudirà de la Leb Plata serà el 16 i 17 d'octubre contra l'Albacete Basket.

L'última jornada de la primera volta tindrà lloc el 8 i 9 de gener a casa contra El Ventero CBV, és a dir, que en l'última jornada de la segona volta els de Josep Maria Marsà jugaran com a visitants, el 10 i 11 d'abril. L'únic derbi català que hi ha en la categoria es viurà en les jornades 12 i 25. Pel que fa a les fases d'ascens, es començaran a disputar amb els vuitens de final a partir del 17 d'abril. 

El CB Mollet lluitarà en la seva primera temporada en la divisió de bronze contra Safir Fruits Alginet, Valencia BC, Mi Arquitecto CB Benicarló, de la Conunitat Valenciana; Albacete Basket, El Ventero CBV i Globalcaja La Roda, de Castella-la Manxa; Real Canoe i Zentro Basket Madrid, de Madrid; Hestia Menorca i Sant Antoni Ibiza Feeling, de les Illes Balears; Cartagena CB, de Múrcia; Herbalifa Grahn Canaria, de les Illes Canàries, i el català del Cornellà. 

Consulta el calendari en aquest enllaç

Edicions locals