Reconeixement a les millors notes d'un curs atípic

L'Ajuntament ha rebut l'alumnat molletà amb millors qualificacions a les PAU, d'FP i de l'Escola d'Adults

Societat

Reconeixement a les millors notes d'un curs atípic
Reconeixement a les millors notes d'un curs atípic

L'Ajuntament feia aquest dijous un acte de reconeixement als alumnes molletans que han tret millors qualificacions a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) així com a l’alumnat més destacat de Formació Professional (FP) i del Centre de Formació d’Adults.

Judith Lara Piqueras, de l’Institut Vicenç Plantada, Pau Mas Baz, de l’Escola Sant Gervasi, han estat els estudiants que han aconseguit la millor nota de Selectivitat amb un 9,3.

La resta de l’alumnat de Mollet que ha tret més bones notes a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) han estat, Sonia Llanos Pla de l’Escola Sant Gervasi, amb un 9,2, Eric Jiménez Zurera, de l’Institut Gallecs, amb un 8,8, Pau Ondoño Pujol, de l’Institut Aiguaviva, amb un 8,8 i Marc Vidal Ortega, de l’Institut Mollet, amb un 7,4.

Pel que fa la Formació Professional, els alumnes més destacats han estat José Luis Martín Peláez, de l’Institut Vicenç Plantada, al Cicle Formatiu de Grau Superior d’Ensenyament d’Activitats SocioEsportives i Beatriz Daniel Molina, de l’Institut Gallecs, al Cicle Formatiu de Grau Superior de Documentació i Administració Sanitària.

En relació al Centre de Formació d’Adults, l’alumna més destacada ha estat Isabel Molina Campoy després d’obtenir la titulació en GES (Educació Secundària) un cop haver iniciat la seva formació en els Ensenyaments Inicials.

Els i les alumnes han rebut un obsequi de l’Ajuntament i un txec regal de 40 € euros del que la cooperativa Abacus col·labora amb la meitat de l’import.

Els alumnes han estat rebuts pel regidor d’Educació, Raúl Broto, qui apuntava que “aquestes notes són el resultat de l’immens esforç que han fet aquests darrers anys". Broto felicitava els alumnes pels resultats aquest darrer curs, "un curs que ha estat diferent, atípic i complicat per a tothom". En aquest sentit, el regidor també agraïa l'esforç que han fet els centres educatius de la ciutat.

Broto també va voler destacar els resultats en Formació Professional, "pel que comporta en la tan necessària creació de sinergies entre la formació i les empreses”.

Edicions locals