L'Hospital de Mollet té 5 pacients ingressats a l’UCI per Covid

Aquest dilluns hi ha 27 persones hospitalitzades, 22 més que fa una setmana

Societat

Les dades sobre la Covid segueixen empitjorant a l'Hospital de Mollet. Aquest dilluns hi ha 27 persones ingressades amb coronavirus, 22 més que fa una setmana, i d'aquestes, 5 es troben en estat greu a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Afortunadament, se segueix sense lamentar cap defunció per Covid a l'Hospital.
 

Pel que fa a l’índex de rebrot a Mollet està en 1.347 punts, un risc que segons estima l’Organització Mundial de la Salut és molt alt si supera els 200 punts. D’altra banda, la velocitat de retransmissió és d’1,19.

Davant d’aquesta situació, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha manifestat: “Estic molt preocupat per la situació Covid a Mollet, les dades indiquen que no anem bé. Els índexs són estadístiques i uns dies pugen o baixen més, però les persones que estan a l’Hospital són persones amb nom i cognoms, veïns d’escala, amics, familiars... No podem abaixar la guàrdia, cal continuar fent un esforç per canviar la tendència a l’alça, perquè la situació és molt greu i preocupant i la salut de tots i cadascú de nosaltres està en joc.”
 
Pel que fa les vacunacions, segueixen a bon ritme: 32.372 persones ja han rebut la primera dosi  i 29.907 ja tenen la pauta completa.
 
Des del punt de vista de les normes Covid, la Policia Municipal segueix vetllant pel seu estricte compliment amb controls amb i sense uniforme constatant que majoritàriament la ciutadania és respectuosa amb les normes. Tot i així, aquest darrer cap de setmana s’han posat 5 denúncies per saltar-se el toc de queda.

Totes aquestes dades s'han donat a conèixer aquest dilluns després de la reunió sobre l'evolució de la pandèmia que realitza cada inici de setmana el consistori molletà.
 

Edicions locals