Sergio Martínez guanya el Campionat d'Espanya sub-25

L'esportista del Club Billar Mollet, de 19 anys, és el billarista més jove que s'imposa a l'estatal

Esports

Sergio Martínez guanya el Campionat d'Espanya sub-25
Sergio Martínez guanya el Campionat d'Espanya sub-25

José Luis Rodríguez Beltrán

Sergio Martínez, de 19 anys, fa passes de gegant en el món del billar estatal, a mesura que va superant els reptes de la temporada. El jugador, del Club Billar Mollet, va guanyar a principis del juliol el Campionat d'Espanya sub-25 de tres bandes, que va tenir lloc a València, i s'ha convertit en el billarista més jove a fer-ho. "És tot un honor per a mi, molt important. Mai abans un jugador de 19 anys havia guanyat l'estatal sub-25", explica emocionat Sergio Martínez.

Per guanyar el títol estatal, el molletà va haver de suar de valent i refer-se després de la derrota en la segona partida de la fase de grups. Tot i això, va passar com a millor segon classificat. Des dels quarts de final, tot van ser victòries. "Va ser un punt d'inflexió guanyar els quarts de final perquè ho feia contra qui havia fet un millor resultat en la fase de grups. A partir d'aleshores va ser quan vaig jugar molt millor", comenta el jove billarista, que va guanyar la final contra Ivan Mayor, d'Alacant, amb remuntada inclosa després d'anar perdent 27 a 35. En sis tirades, va capgirar el resultat fins al 40 a 39. "Va ser una final d'infart i contra el meu botxí de les dues últimes finals sub-21. És un altre punt d'inflexió, però aquest personal, ja que m'he demostrat que el puc guanyar i m'ha fet millorar", diu Martínez.

El títol estatal sub-25 li dona dret a participar en el Campionat d'Europa sub-25 i el Campionat del Món, tot i que a causa de la pandèmia encara no hi ha data ni tampoc seu concreta.

El Billar Mollet, a Segona

L'equip A del Billar Mollet es mantindrà a la Segona Divisió estatal després de complir amb èxit la campanya del seu debut. L'equip molletà, liderat pel mateix Sergio Martínez, es va quedar a les portes de la promoció d'ascens a la Primera Divisió. 

Edicions locals