Una festa major adaptada i fins a la mitjanit

Les entrades dels actes es posaran a la venda el dilluns 16 d’agost a les 18 h

Cultura

La molletana Anna Stortiz ha estat la dissenyadora del cartell de la festa major de Mollet 2021
La molletana Anna Stortiz ha estat la dissenyadora del cartell de la festa major de Mollet 2021

Enguany, sí, a diferència de l'any passat, els molletans i les molletanes podran tornar a gaudir de la festa major. Així mateix, però, no podran fer-ho com abans de la pandèmia. Substituint els actes al carrer per espais amb aforament limitat i amb algunes activitats, com el castell de focs, anul·lades, la festa  s'ha hagut d'adaptar a les restriccions del Procicat a causa de la cinquena onada de la pandèmia.

Una normativa que ha fet variar el programa perquè els actes no s'allarguin més enllà de les 12.30 h de la matinada. A més, per assistir a les activitats caldrà inscripció prèvia o adquirir les entrades de manera anticipada. Aquestes es posaran a la venda el dilluns 16 d’agost a les 18 h i es podran adquirir en línia –molletvalles.koobin.com, morats.es i torrats.com– o presencialment al Mercat Vell fins al 19 d’agost o a la Marineta del 20 al 22 d’agost, així com a les seus de Morats i Torrats.

Els espais de la festa

Pel que fa a les activitats aquestes es distribuiran en diversos espais de la ciutat. La Colla de Torrats tindrà la seva seu al pati de l'Escola Montseny i la Colla de Morats seran al pati de l'institut Aiguaviva –l'antic pati de l'escola Longarón–. Les activitats organitzades per l'Ajuntament es distribuiran entre el parc de Can  Mulà, Can Gomà, l'Envelat –a la pista exterior d'hoquei–, la terrassa del Museu Abelló, el Mercat Vell i el pati de l'escola Col·legis Nous

La pregonera

La directora d'infermeria de la Fundació Sanitària Mollet, Mireia Vicente, serà enguany l'encarregada de llegir el pregó d'inici de la festa major. L'acte tindrà lloc al Teatre de Can Gomà, dissabte 21, a les 19 h.

Edicions locals