De les imitacions de Pep Plaza a l'humor amb màgia de Jandro

L'humor serà protagonista les nits de divendres, dissabte i diumenge

Cultura

De les imitacions de Pep Plaza a l'humor amb màgia de Jandro
De les imitacions de Pep Plaza a l'humor amb màgia de Jandro | Pep Plaza

L'humor serà protagonista les nits de divendres, dissabte i diumenge. No poden faltar els somriures en una festivitat, que portarà noms destacats catalans.

La vetllada de diumenge comptarà amb les imitacions de Pep Plaza, que portarà a l'Envelat (22h) el seu últim espectacle amb Jazz som aquí! El televisiu còmic farà el xou amb la Big Band Jazz Maresme. Això vol dir que Plaza, a banda de ser un dels imitadors més reconeguts, també s'atreveix amb el micròfon i a cantar cançons, això sí, en clau d'humor.

L'humor, però barrejat amb la màgia, vindrà de la mà del mag televisiu Jandro, d'El Hormiguero, d'Antena 3. L'espectacle es podrà veure dissabte a l'escenari de l'Envelat (22h).  

Les nits dels monòlegs de les colles de Torrats i Morats, seran divendres i dissabte. La colla torrada portarà divendres al pati de l'Escola Monseny –amb un preu de 3 euros– el còmic Guillem Estadella. Dissabte serà el torn de la colla morada al pati de l'IES Aiguaviva –amb un preu de 5 euros– que comptarà amb el monologuista televisiu Toni Moog i el còmic Alberto Demomento.

Homenatge a Pepe Rubianes

El director de La Tramolla, Ferran Jiménez, homenatjarà la figura de Pepe Rubianes amb un espectacle. Divendres es veurà al pati de l'IES Aiguaviva (11.30h) i dilluns al pati de l'Escola Montseny (20h).

Edicions locals