Propostes d'art, circ i bombolles per als més menuts

El Museu Abelló ha programat tres activitats que despertaran els cinc sentits per l'art als més petits

Cultura

Propostes d'art, circ i bombolles per als més menuts
Propostes d'art, circ i bombolles per als més menuts

El Museu Abelló no s'oblida dels infants i per la festivitat ha programat tres activitats que despertaran els cinc sentits per l'art dels més petits de la casa o, com a mínim, faran passar una bona estona cultural.

Dissabte, a les 18h, i diumenge, a les 11h, s'ofereix l'activitat El museu dels sentits; dilluns, de 17 a 21 h, la tradicional gimcana familiar  per la col·lecció del museu molletà; i dimarts, a les 18 h, un nou espectacle per a totes les edats amb Poesia visual culinària, que organitzarà David Ymbernon.

Bombolles amb el Dr. Bombolles

A qui no li agrada aprendre a fer bombolles? El Dr. Bombolles torna per la festa major amb el seu espectacle infantil de bombolles. L'humor del còmic i la seva perícia per fer bombolles es podrà veure dimarts al pati de l'Escola Montseny (11h).

Rialles amb EQM Cultura i Circ Vermut

El circ, un dels clàssics de la festa, tampoc fallarà enguany. Dimarts a les 20 h actuarà la Cia. Circ  Vermut, al pati de  l'Escola Col·legis Nous amb el xou Absurd i la Cia. EQM Cultura, portarà diumenge a les 12 h, al Mercat Vell el seu espectacle Antipasti.

Edicions locals