Del flamenc de Chicuelo a la barreja de Las Karamba

La música d'arrel és el plat fort de l'escenari del Mercat Vell amb dues actuacions plenes de passió i sentiment

Cultura

Del flamenc de Chicuelo a la barreja de Las Karamba
Del flamenc de Chicuelo a la barreja de Las Karamba

El Mercat Vell acollirà diumenge (22 h) un dels plats forts de la programació musical de la festa. El guitarrista flamenc Chicuelo pujarà a l'escenari per mostrar els temes del seu darrer àlbum en solitari, Uña y carne (2019), amb què el públic podrà gaudir de tot un ventall de peces del gènere com les bulerías, les rumbes o les sevillanes.

Chicuelo és un dels grans de l'escena flamenca i ha treballat amb cantaores com Mayte Martín, Miguel Poveda i Enrique Morente.

Las Karamba (dilluns) és l'altra proposta d'arrel. Una banda multicultural formada per dones de diverses nacionalitats que ofereixen un concert farcit de ritmes com la salsa, la timpa i el rap.

Mentre que dilluns a l'Envelat arribaran vinguts de l'Empordà Els pescadors de l'Escala, un grup d'havaneres i cançons de taverna, que mostraran al públic la qualitat adquirida en més de 50 anys d'història.

Música al museu

Un altre dels escenaris musicals per aquesta festa major és la terra del Museu Abelló. Ritme Doo Wop dels 50 i 60 i R&B vocal. Aquesta és la recepta d'aquesta banda barcelonina que presentarà el seu últim disc Today a l'escenari de la terrassa del Museu el diumenge en dues sessions (20 h i 22.30 h). Tota una mostra de virtuosisme vocal.

El pianista i compositor molletà Josep Mas Kitflus portarà dissabte la seva nova proposta de duet a piano i veu acompanyat de la cantant Carmen Garcia. Amb el nom Carme & Kitflus el muntatge repassa grans èxits passats pel sedàs de la qualitat de dos músics de gran qualitat.

Dilluns, també en doble sessió, serà el torn del Rock'n'Roll clàssic i el R&B amb aquesta banda barcelonina, produïda per Dani  Nel·lo, que oferirà temes del seus discos So Hot! i Swingin 'and Twistin'.

Edicions locals