Festa funky i 'disco' amb la Fundación Tony Manero

La formació rockabilly Los Mambo Jambo, un altre plat fort al parc

Cultura

Festa funky i 'disco' amb  la Fundación Tony Manero
Festa funky i 'disco' amb la Fundación Tony Manero

Música funky, diversió, llum i festa. Tots aquests són sinònims de la Fundación Tony Manero, una formació que després de 25 anys de trajectòria, ha decidit deixar els escenaris.

Amb la seva gira de comiat, titulada El último baile, els Manero repassaran grans èxits de totes les seves etapes que sempre han tingut el disco funk com a estandard. L'oportunitat per veure'ls passa per Mollet. Serà al parc de Can Mulà dilluns 23 d'agost a les 22.30 h.

Una altra de les propostes al parc serà la de la banda rockabilly Los Mambo Jambo, un dels projectes del reconegut saxo Dani Nel·lo.  La banda instrumental barreja de manera salvatge rock & roll, rhythm & blues, surf i swing, amb la solvència i qualitat dels quatre grans intèrprets que formen la banda. El concert serà dimarts a les 22.30 h.

Enguany, el grup de versions que visitarà Can Mulà serà Versión Imposible, una formació assídua dels escenaris baixvallesans els darrers anys, que amb molt d'humor versionarà temes de tots els temps, amb imitacions incloses.

Un viatge musical amb El pony pisador

Amb un membre molletà, el pianista Oriol Pujol, el conjunt El pony pisador oferirà diumenge (22.30 h) un periple musical per sons tradicionals del món. El conjunt, que porta el nom de la mítica posada per a viatgers d'El Senyor dels Anells, farà viatjar el públic dels ritmes celtes a danses búlgares, tot amanit amb un bon toc d'humor.

AMAM porta la música Km.0

L'Associació Música i Art de Mollet (AMAM) és l'encarregada un any més de pujar a l'escenari formacions i bandes del territori en el marc de la Nit dels grups locals. En aquesta edició, els grups convidats a l'escenari de Can Mulà seran Berres, La Mistral i Kilian Noise. Serà divendres a les 22 h.

Edicions locals