La molletana Alèxia Putellas nomenada millor jugadora d'Europa

Putellas es disputava el guardó amb les seves companyes d'equip, Hermoso i Martens

Esports

| Twitter Alèxia Putellas

Mollet del Vallès

La molletana Alèxia Putellas segueix fent història amb el Futbol Club Barcelona. Després de guanyar el triplet amb el Barça, la UEFA la nomenava aquest dijous millor migcampista i millor jugadora d'Europa de la temporada 2020-2021.
 

Aquest últim guardó se'l disputava amb les de casa, les seves companyes d’equip, Jennifer Hermoso i Like Martens, també finalistes al guardó de Millor Jugadora d’Europa.

La molletana ha rebut aquests dos reconeixements aquest dijous a la tarda, durant el sorteig de la fase de grups de la Champions masculina. Però Putellas no ha estat l'única de l'equip femení en ser  reconeguda per la UEFA pel seu joc. Sandra Paños s'emportava el primer guardó blaugrana de la gala, el premi a la millor portera de la temporada,  Jennifer Hermoso s'enduia el de millor davantera i l'extècnic, Lluís Cortés, el de millor entrenador.

Fent història novament

El triplet històric que va aconseguir la temporada passada el Barça femení, amb la Champions, la Lliga i la Copa de la Reina, ha permès que les finalistes d'aquest guardó fossin íntegrament blaugranes, tal com va succeir fa 11 anys, l'any 2010, a la gala de la pilota d'or amb Messi, Xavi i Iniesta, llavors jugadors del primer equip blaugrana masculí.

Edicions locals