El Mercat on line de Mollet compleix el primer aniversari

En el primer any de servei, els paradistes han fet més de 5.000 comandes

Economia

El Mercat on line de Mollet compleix el primer aniversari
El Mercat on line de Mollet compleix el primer aniversari

Ja fa un any que el Mercat de Mollet del Vallès va decidir renovar-se i començar a vendre els productes dels seus paradistes de manera online. Aquest pas el van fer gràcies a la plataforma de marketplace Aprop Online, una empresa ja experimentada amb qui el mercat comparteix la filosofia d’acostar el comerç local i els productes de proximitat a tothom.

A través de la web Aprop Mollet del Vallès els veïns de Mollet i gent de poblacions adjacents al nostre municipi han pogut gaudir d’aquest servei en línia, i això s’ha vist reflectit en els resultats. Perquè tot i que entre les parades es comenta que aquest ha estat un estiu una mica fluix d’afluència al mercat, les dades de venda on line són tot un èxit.

En total s’han entregat 32.708 productes a les llars vallesanes, implicant una mitjana de 6 parades diferents del mercat per entrega, amb un total de 5.000 comandes tramitades a través de la plataforma creada amb A prop Online. L’import de consum mitjà per entrega ha estat de 96,55 € i el 100% dels paradistes han venut els seus productes via telemàtica.

Al gener es va incorporar la possibilitat de pagar les comandes via BIZUM. Però tot i la immediatesa que proporciona aquest tipus de pagament la majoria de clients s’han sentit més còmodes fent els seus pagaments amb targeta.

Amb motiu d’aquest primer any del Mercat de Mollet dins del món online, i per a celebrar la bona rebuda del nou servei de venda, s’ha llençat un cupó de descompte disponible per a tothom. Es tracta del cupó “ANIVERSARI”. Tothom qui vulgui de Mollet del Vallès -o de les poblacions properes- podrà introduir el codi al final de la seva comanda per a gaudir d’un descompte final.

Edicions locals