La Diada se celebrarà amb les entitats de la ciutat

Es farà la tradicional ofrena floral a les 12 h al monument de Rafael Casanova

Política

L’Ajuntament de Mollet del Vallès commemorarà l’11 de setembre, la Diada Nacional de Catalunya, amb la tradicional ofrena floral unitària al monument de Rafael Casanova.

L’acte s’ha adaptat per donar compliment a les mesures Covid dictades per les autoritats sanitàries. Per aquest motiu serà restringit al públic i només hi podran accedir representants de les entitats que hagin confirmat participació en l’ofrena floral. Dos infants de la Penya Barcelonista de Mollet seran els encarregats d’hissar la senyera.

L’acte se celebrarà a les 12 del migdia al monument de Rafael Casanova, situat a l’avinguda que porta el mateix nom i que és obra de l’artista molletà Cesc Bas. Hi podran assistir dos representants de cada entitat que tindran seient preassignat. L’accés serà a partir de les 11 del matí pel carrer Antònia Canet i caldrà identificar-se per accedir.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha assenyalat que “les restriccions de públic es deuen a la pandèmia”, però ha celebrat que “malgrat que sigui d’aquesta manera, la Diada a Mollet es pugui tornar a celebrar després que l’any passat no va ser possible”.

L’Associació Musical Pau Casals i el Cor Estoc de Veus acompanyaran l’acte amb la interpretació de diverses peces musicals.

La hissada de la senyera anirà a càrrec aquest any de dues nenes de la Penya Barcelonista de Mollet, que aquest 2021 celebra el seu centenari. Tot seguit començarà l’ofrena floral. L’acte acabarà amb la interpretació de l’Himne a Mollet i els Segadors.

Edicions locals