El sobiranisme molletà denuncia la "repressió" contra els independentistes

La concentració de suport a Puigdemont a Mollet ha aplegat més d'un centenar de persones

Política

El sobiranisme molletà denuncia la "repressió" contra els independentistes
El sobiranisme molletà denuncia la "repressió" contra els independentistes

Més d'un centenar de persones s'han aplegat davant l'Ajuntament de Mollet per mostrar el seu rebuig a la detenció ahir a Itàlia de l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, que ha sortit aquest divendres a la tarda de la presó de Sàsser, a Sardenya.

Els participants han respost a la crida que han fet les entitats i partits sobiranistes. Durant l'acte, han pres la paraula representants de l'ANC, Òmnium, Junts i la JNC i dels represaliats del 23-S.

En els discursos s'ha denunciat que "la repressió no ha finalitzat amb l'indult. La persecució contra els independentistes catalans continua amb múltiples causes obertes i avui hem tingut una mostra més", apunten.

Els independentistes han denunciat el que consideren "joc brut i trampes" per part de l'Estat, que "actua amb venjança i odi contra els nostres líders polítics".

Després de l'alliberament de Puigdemont, els participants  asseguren: "L'Estat cada cop està més sol a Europa".

Des de l'ANC, s'han denunciat els "atacs repressius de l'Estat" i els "muntatges policials" i s'ha referit a la "manca de confiança en el regne d'Espanya". L'Assemblea ha exigit la llibertat de Puigdemont "com a electe i eurodiputat".

També ha pres la paraula Esther Canet, una de les represaliades molletanes del 23-S, que ha advocat per la "llibertat" i "la unitat per aixecar la DUI".

L'acte s'ha acabat amb el cant d'Els Segadors i amb crits de Visca Catalunya lliure.

 

Edicions locals