En Comú Podem parla sobre el futur de les pensions en un acte informatiu a Mollet

Serà aquest dijous a les 18.30 h a parc de Can Mulà

Política

El Parc de Can Mulà acollirà aquest dijous (18.30 h) un acte informatiu organitzat per En Comú Podem per parlar sobre les pensions.

L'acte porta el títol Construïm el futur protegint el present: Pujada de les pensions i el salari mínim, derogació de la reforma laboral i forma part d'una campanya d'actes nacionals d'En Comú Podem. Amb aquest acte, experts ponents de la formació explicaran els recents acords sobre pensions i, a la vegada, explicaran el posicionament d’aquest espai polític en aquesta matèria i en altres relacionades com la reforma laboral o la pujada del Salari Mínim Interprofessional.

L’acte comptarà amb la presència de les regidores a l’Ajuntament de Mollet Nùria Muñoz (Podem) i Marina Escribano (Mollet en Comú). En l’àmbit local també tindrà la intervenció de Xavier Garcia, Membre de la Plataforma de Jubilats i Pensionistes de Mollet. I des de la direcció nacional d’En Comú Podem hi assistiran: Sonia-Amable Abellan, responsable de moviment popular de Podem Catalunya; Tània Pérez, responsable d’acció territorial de CCOO del Vallès Occidental i Joaquín Pérez Rey, secretari d’Estat d’Ocupació i Economia Social.

Marina Escribano, portaveu de Mollet en Comú, considera la qüestió de les pensions de "màxima importància". "No afecta només a la gent gran, ja pensionista o jubilada, sinó que és vital que totes les generacions lluitem per un sistema de pensions dignes i sostenibles”.

Edicions locals