Mercadet solidari amb els represaliats per recordar l'1 d'octubre

El sobiranisme molletà muntarà paradetes a la rambla Balmes divendres i dissabte

Política

Mollet del Vallès

Els dies 1 i 2 d'octubre les Àvies i avis per la llibertat i l'ANC de Mollet organitzaran un mercadet solidari per recaptar fons per a les persones represaliades del moviment independentista.

El mercadet, que es podrà fer gràcies a les aportacions de ciutadans de Mollet, també compta amb la col·laboració del CDR, Moviment d'Esquerres, Òmnium, Junts, CUP, PDeCAT, ERC, Súmate, CxR i El Casal.

Segons els organitzadors, el mercadet solidari, que s'ubicarà a la rambla Balmes, servirà per "reivindicar i recuperar l'esperit de l'1-O", apunten. La recaptació,que es farà durant tot el dia, servirà per ajudar els represaliats del 23-S.

Els organitzadors recorden que hi ha més de 3.000 represaliats dels quals alguns de molletans. "Cinc del 23-S acusats d'organització terrorista i tinença d'armes, un dels nou de Lledoners acusat de desordres públics i atemptat contra l'autoritat, per qui demanen set anys de presó; i un del Tsunami democràtic acusat de desordres, atemptat contra l'autoritat i delicte lleu de lesions, al qual li demanen tres anys i tres mesos".

Edicions locals