Sergi Suárez, nou regidor d'Ara Mollet ERC MES

El jove prenia possessió dilluns en el ple municipal

Política

Sergi Suárez, nou regidor d'Ara Mollet ERC MES
Sergi Suárez, nou regidor d'Ara Mollet ERC MES

Dilluns en el ple municipal, Sergi Suárez va prendre possessió del càrrec de regidor d'Ara Mollet ERC MES en substitució d'Isabel Padilla, qui va renunciar al càrrec aquest estiu.

Amb la fórmula "per l'amnistia i fins a la consecució de la República Catalana", Sergi Suárez dilluns va prometre "per imperatiu legal" el càrrec de regidor de l'Ajuntament de Mollet. El nou regidor és jurista i membre de diverses entitats com l'associació de joves Atzarola. Va iniciar les seves passes en política com a membre de les Joventuts Socialistes i el 2019 va formar part de les llistes d'Ara Mollet ERC MES com a independent.

En el seu discurs, Suárez va recordar el primer cop que va trepitjar la sala de plens de l'Ajuntament, amb motiu del Ple dels Infants d'ara fa 12 anys com a alumne de 6è del Joan Abelló. "La política i la militància sempre han estat al centre de la meva vida", deia Suárez qui destacava el municipalisme com a "punta de llança".

El regidor va reivindicar el paper dels joves i l'associacionisme, va mostrar el seu rebuig al projecte del Calderí, va demanar l'absolució pels processats del 23-S i no va deixar l'oportunitat de fer una crítica al govern municipal, que va titllar d'"insensible" amb els problemes de "tota" la gent.

Edicions locals