El Joana Barcala acull dues sessions de cuina per a joves

L'activitat s'emmarca en el programa Cuina sense pares impulsat per la Diputació de Barcelona

Societat

El Joanan Barcala acull dues sessions de cuina per a joves
El Joanan Barcala acull dues sessions de cuina per a joves

Mollet recupera aquest octubre, i després de l'aturada de l'any passat per la pandèmia, els tallers Cuina sense pares per a joves de 14 a 18 anys, dues sessions del programa que impulsa la Diputació de Barcelona i que tenen com a objectiu transmetre als joves receptes fàcils, saludables i sostenibles, que fomentin una alimentació sana amb verdures i fruites.

Els tallers se celebraran els dies 19 i 26 d’octubre a les instal·lacions del Centre d’Informació i Recursos per a Dones Barcala. Hi ha 10 places per a cada taller i les inscripcions es poden fer a través de [email protected] o al Punt Jove de l’Era fins el dia anterior a cada taller o fins que s’acabin les places.

En la sessió del 19 d’octubre, els joves hauran d’utilitzar el microones per elaborar un menú de papillota de verdures amb formatge, sorpresa de mar al microones i piruletes de fruita amb xocolata de postres. La sessió del 26 d’octubre es farà amb fogons i el menú estarà compost per crema de carbassó, pollastre a la mostassa i plàtan fregit amb suc de taronja.

Els tallers tindran una primera part teòrica de 30 minuts, on els joves rebran informació sobre nutrició i alimentació. La segona part, de 90 minuts, serà per elaborar els plats. Les sessions es portaran a terme amb les mesures de seguretat contra la Covid-19.

La regidora de Salut Pública Pepi Muñoz considera que “és molt important realitzar tallers com aquests. Som el que mengem i, per aquest motiu cal que treballem els hàbits de vida saludables des de la infància per consolidar-los en l’edat adulta”. Mollet organitza aquests tallers des de fa uns 10 anys.

Edicions locals