L'assessoria molletana Gesinfor celebra els 20 anys de la seva fundació

L'empresa ha organitzat un acte aquest divendres amb la presència de l'alcalde de Mollet i l'alcaldessa de Sant Fost

Economia

L'assessoria molletana Gesinfor celebra els 20 anys de la seva fundació
L'assessoria molletana Gesinfor celebra els 20 anys de la seva fundació

L'assessoria fiscal i consultoria Gesinfor commemora enguany el seu 20è aniversari. Per a celebrar-ho, la firma molletana ha organitzat aquest divendres un acte a les seves instal·lacions situades al número 23 de l'avinguda de la Llibertat amb la presència de l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, l'alcaldessa de Sant Fost, Montserrat Sanmartí, i el regidor d'Hisenda santfostenc, Juan Fernández.

"Avui en dia inaugurar una empresa des de 0, poder aguantar 20 anys, consolidar-la i poder créixer és un orgull i una fita", deia l'Antònia Pedrero, sòcia fundadora de Gesinfor Vallès durant l'acte. Pedrero destacava també el paper que han tingut les dones a dins de l'organització: "Des del començament els pilars més forts sempre han estat les dones", remarcava la fundadora de la consultoria que compta amb una dotzena de treballadors.

"Tot i la situació viscuda durant aquest últim any i mig, que malauradament hem perdut una part del sector comercial, això demostra que també hi ha un altre sector comercial que tira endavant i que gràcies a la seva professionalitat i a la seva vàlua, és capaç de continuar obrint les persianes de l'activitat econòmica de Mollet i aquest és un exemple de molts altres que existeixen a la ciutat", es congratulava l'alcalde de Mollet durant la celebració.

També l'alcaldessa santfostenca felicitava l'empresa per la fita aconseguida: "Enhorabona per aquests 20 anys i els que vindran. L'Antonia és una dona lluitadora que hauríem d'imitar, que compta amb un gran equip i com a dona, com amiga i alcaldessa estic aquí per donar-li suport", expressava Sanmartí.

Després dels parlaments, la fundadora de Gesinfor i els alcaldes de Mollet i Sant Fost han descobert una dona d'aigua d’1,50 m creada especialment per a l'ocasió: "La dona d'aigua és un símbol de Mollet, on vam néixer i volíem tenir una representació d'una icona com és aquesta", deia Pedrero. La figura que els ha creat el Taller Alborada, està feta de porexpan i en la seva base té un dibuix que simbolitza el creixement empresarial.

Expansió del negoci

L'assessoria molletana naixia fa 20 anys en un local del carrer Burgos de Mollet i al cap de cinc anys es va traslladar a l'avinguda de la Llibertat. A banda d'aquest centre a Mollet, Gesinfor també compta amb un despatx a Girona (el segon que es va obrir després del de Mollet), un altre a la ciutat de Barcelona i recentment, fa escassament un mes, n'ha inaugurat un altre a Múrcia.

 

 

Edicions locals